Verwarming

AVAHO staat in voor al Uw projecten inzake centrale verwarming voor bestaande woningen en nieuwbouw. Ook voor onderhoud en herstellingen kan u op ons een beroep doen.


Vervang uw oude verwarmingsketel door een condensatieketel op aardgas. Condensatieketels zijn zodanig ontworpen dat er permanent een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen kan condenseren. Zo wordt er meer nuttige warmte vrijgemaakt. Afhankelijk van de bestaande installatie, kan er tot 30% bespaard worden op de stookkosten. Condensatieketels beantwoorden aan de meest strikte vereisten inzake fossiele energiebesparing.


Opteert u voor vloerverwarming of radiatoren? Gaat u voorkeur uit naar een condenserende verwarmingsketel of liever een warmtepomp of pelletketel? Na een verkennend gesprek waarin al uw wensen en noden worden besproken, alle mogelijkheden worden overlopen aan de hand van uw bouwplannen en eventueel aan de hand van uw EPB berekening, maken wij een gepaste offerte voor Uw project.


Op basis van een warmteverliesberekening wordt het nodige vermogen aan verwarming bepaald.


AVAHO is ervaren in het plaatsen van condenserende gaswandketels, warmtepompen maar ook in de technologie van de pelletverwarming. Voor elk wat wils met andere woorden!


Bent U een handige Harry en steekt U graag zelf ook de handen uit de mouwen, geen probleem, samen met uw installateur bepaalt U zelf welke werken mogelijk zijn om in zelfbouw uit te voeren en voor welke stappen uw installateur zal langskomen. Aansluiting en opstart van de toestellen is uiteraard door uw installateur zelf uit te voeren.


Bekijk HIER enkele van onze realisaties.